Warsztaty kulinarne – Sposoby przygotowywania nowoczesnych potraw
650 zł
8 h
Program:
1. Potrawy z dziczyzny (przekąski oraz dania główne).
2. Ryby i owoce morza.
3. Potrawy przy użyciu Sous Vide.
4. Elementy Kuchni Molekularnej.
5. Ciekawe desery oraz propozycje uroczystych kolacji.
Cele:
Celem szkolenia jest poszerzenie wiedzy kulinarnej o nowe pomysły i zaskakujące aranżacje potraw. Dzięki uczestnictwu w kursie odświeżysz swój codzienny jadłospis. Niech gotowanie z przyjemnością stanie się Twoją pasją!
Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat wystawiany przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki.
Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o kurs.
Egzamin/zaliczenie:
Egzamin z teorii zawodowej oraz umiejętności praktycznych.
Termin i miejsce:
- liczba godzin: 8
- tryb: weekendowy/wieczorowy
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.
Koszt: 650 zł