Centrum Szkoleń i Certyfikacji WSG

Audytor Wewnętrzny wg Standardu BRC Food wersja 7

720 zł 16 h

Program:

1. Wprowadzenie do wymagań bezpieczeństwa żywności wg BRC Food.

2. Obszary zawarte w standardzie.

3. Zmiany w wymaganiach BRC Food v7 w porównaniu do wersji 6.

4. Etapy audytowania, program audytów, plan audytów.

5. Prowadzenie audytów i raportowanie.

6. Działania poaudytowe i techniki audytowania.

7. Podsumowanie szkolenia. Dyskusja.

Cele:

Szkolenie teoretyczno-praktyczne, obejmuje odpowiedzi między innymi na pytania:

  • Jakie są podstawowe wymagania bezpieczeństwa żywności wg BRC
  • Jakie są zmiany w 7 wydaniu standardu BRC Food w porównaniu do wersji 6.

Adresaci:

  • Kadra kierownicza średniego szczebla
  • Pełnomocnik(-cy) ds. bezpieczeństwa żywności
  • Członkowie zespołów HACCP oraz eksperci ds. bezpieczeństwa żywności.

Uczestnicy szkolenia powinni być zaznajomieni w stopniu podstawowym z wymaganiami normy BRC Food.

Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat uczestnictwa wystawiany przez SAI Global Limited (SAI Global).

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o szkolenie.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 16
- tryb weekendowy/ wieczorowy
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.

Koszt: 720 zł

Kursy i szkolenia
Uniwersytet Trzeciego Wieku
Centrum Projektów Edukacyjnych
Studia podyplomowe
Studia I i II stopnia
Oferta edu
Przedszkole WSG
żłobek WSG
  • ul. Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz
    Budynek C, pokój C005

  • centrum@byd.pl

  • 52 567 00 17

© 2016 WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI