Centrum Szkoleń i Certyfikacji WSG

Ryby i owoce morza

700 zł 6 h

Program:

1. Przygotowywanie przystawek, zup, dań głównych, przekąsek z ryb oraz owoców morza.

2. Sposoby podawania.

3. Różnorodna aranżacja talerzy.

4. Niepowtarzalne receptury renomowanych restauracji.

Cele:
Zajęcia mają na celu przybliżyć poszczególne gatunki ryb i owoców morza  oraz ciekawe sposoby ich podawania. Po naszych warsztatach będziesz potrafił samodzielnie przygotować szlachetne ryby, krewetki, małże, przegrzebki, raki oraz mule. Zaskocz swoich gości!

Świadectwo kwalifikacyjne:
Zaświadczenie wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki.

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o kurs.

Egzamin/zaliczenie:
Sprawdzian umiejętności praktycznych.

Termin i miejsce:
- liczba godzin: 6
- tryb: weekendowy/wieczorowy
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.

Koszt: 700 zł

  • ul. Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz
    Budynek C, pokój C005

  • centrum@byd.pl

  • 52 567 00 17

© 2016 WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI