Ryby i owoce morza
700 zł
6 h
Program:
1. Przygotowywanie przystawek, zup, dań głównych, przekąsek z ryb oraz owoców morza.
2. Sposoby podawania.
3. Różnorodna aranżacja talerzy.
4. Niepowtarzalne receptury renomowanych restauracji.
Cele:
Zajęcia mają na celu przybliżyć poszczególne gatunki ryb i owoców morza oraz ciekawe sposoby ich podawania. Po naszych warsztatach będziesz potrafił samodzielnie przygotować szlachetne ryby, krewetki, małże, przegrzebki, raki oraz mule. Zaskocz swoich gości!
Świadectwo kwalifikacyjne:
Zaświadczenie wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki.
Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o kurs.
Egzamin/zaliczenie:
Sprawdzian umiejętności praktycznych.
Termin i miejsce:
- liczba godzin: 6
- tryb: weekendowy/wieczorowy
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.
Koszt: 700 zł