Funkcjonowanie gastronomii hotelowej
730 zł
16 h
Program:
1. Imprezy okolicznościowe w ofercie gastronomii hotelowej.
2. Karta menu i zasady tworzenia.
3. Miejsce usługi gastronomicznej w usłudze hotelarskiej.
4. Możliwości podażowe gastronomii hotelowej i ich wykorzystanie.
5. Organizacja gastronomii hotelowej.
6. Posiłki w ofercie gastronomii hotelowej.
7. Przygotowanie sali do obsługi konsumenta.
8. Zasady obsługi gościa.
+ szkolenie "Organizacja projektów eventowych"
1. Kalkulowanie eventów.
2. Proces planowania eventu.
3. Rodzaje eventów w ofercie gastronomii hotelowej.
4. Rodzaje menu w ofercie gastronomii hotelowej i zasady zestawiania menu.
5. Współpraca z podwykonawcami.
6. Zarządzanie w sytuacjach kryzysowych podczas organizacji imprez.
Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat uczestnictwa w kursie wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki w Bydgoszczy.
Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy,
- podpisanie umowy o kurs.
Termin i miejsce:
- liczba godzin: 16,
- tryb weekendowy,
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.
Koszt: 730 zł