Systemy obsługi w zakładach gastronomicznych
650 zł
8 h
Program:
1. Przygotowanie sali konsumenckiej do obsługi klientów.
2. Poziom i kultura obsługi konsumenta w zakładach gastronomicznych.
3. Ogólne zasady serwowania dań w zakładach gastronomicznych (serwis a"la carte).
4. Organizacja i technika obsługi konsumenta przy podawaniu przekąsek. Technika podawania zup. Zasady serwowania dań zasadniczych.
5. Organizacja i technika obsługi konsumenta przy podawaniu śniadań.
6. Technika podawania napojów bezalkoholowych: gorących i zimnych. Technika podawania napojów alkoholowych.
7. Systemy rozliczeń kelnerskich.
Świadectwo kwalifikacyjne
Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia wystawiane przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy WSG.
Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy
- podpisanie umowy o szkolenie.
Termin i miejsce:
- liczba godzin: 8,
- tryb weekendowy,
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.
Koszt: 650 zł