Organizacja imprez domowych – podstawy nowoczesnej kuchni z elementami savoir vivre przy stole
730 zł
60 h
Program:
1. Jak w nowoczesny sposób urządzić domową kolację?
2. Dobór składników oraz potraw do okoliczności imprez.
3. Łączenie tradycyjnej kuchni z nowoczesnymi aranżacjami.
4. Układanie scenariusza poszczególnych imprez w zależności od rodzaju oraz czasu trwania imprez.
5. Podstawy Savoir Vivre podczas przyjmowania gości.
6. Warsztaty.
Cele:
Celem kursu jest doskonalenie wiedzy i umiejętności na temat organizacji imprez domowych. Uczestnicy poznają podstawy nowoczesnej kuchni połączone z elementami Savoir Vivre przy stole. Nauczą się łączyć elementy tradycyjnej kuchni z nowoczesnymi aranżacjami.
Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat wystawiany przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki.
Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy,
- podpisanie umowy o kurs.
Egzamin/zaliczenie:
Egzamin z teorii zawodowej oraz umiejętności praktycznych.
Termin i miejsce:
- tryb weekendowy/wieczorowy,
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.
Koszt: 730 zł