Centrum Szkoleń i Certyfikacji WSG

Organizacja imprez domowych – podstawy nowoczesnej kuchni z elementami savoir vivre przy stole

730 zł 60 h

Program:

1. Jak w nowoczesny sposób urządzić domową kolację?

2. Dobór składników oraz potraw do okoliczności imprez.

3. Łączenie tradycyjnej kuchni z nowoczesnymi aranżacjami.

4. Układanie scenariusza poszczególnych imprez w zależności od rodzaju oraz czasu trwania imprez.

5. Podstawy Savoir Vivre podczas przyjmowania gości.

6. Warsztaty.

Cele:
Celem kursu jest doskonalenie wiedzy i umiejętności na temat organizacji imprez domowych. Uczestnicy poznają podstawy nowoczesnej kuchni połączone z elementami Savoir Vivre przy stole. Nauczą się łączyć elementy tradycyjnej kuchni z nowoczesnymi aranżacjami.

Świadectwo kwalifikacyjne:
Certyfikat wystawiany przez Centrum Szkoleń i Certyfikacji przy Wyższej Szkole Gospodarki.

Formalności i zgłoszenie:
- zgłoszenia można dokonać w biurze Centrum Szkoleń i Certyfikacji lub wypełniając formularz zgłoszeniowy,
- podpisanie umowy o kurs.

Egzamin/zaliczenie:
Egzamin z teorii zawodowej oraz umiejętności praktycznych.

Termin i miejsce:
- tryb weekendowy/wieczorowy,
- miejsce: Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy, ul. Garbary 2.

Koszt: 730 zł

  • ul. Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz
    Budynek C, pokój C005

  • centrum@byd.pl

  • 52 567 00 17

© 2016 WYŻSZA SZKOŁA GOSPODARKI